Zenmoodz(3).jpg

Welkom in Hotel Zuiderduin Een van onze partnerhotels

Hotel Zuiderduin is een van onze partnerhotels. In dit hotel vindt u een breed scala aan faciliteiten. Als gast van Strandhotel Golfzang mag u tegen betaling gebruikmaken van de bowlingbaan, beauty & spa en squashbaan. In Hotel Zuiderduin vindt u ook een fietsverhuurder waar u gemakkelijke goede fietsen kunt huren.

Lucky Strike Bowling(2).jpg

Lucky Strike Bowling Moderne bowlingbanen

Een potje bowlen is altijd leuk. In Hotel Zuiderduin vindt u acht moderne bowlingbanen met gezellige muziek en mooie lichteffecten. Tijdens en na het bowlen kunt u genieten van een lekker drankje en een bittergarnituur. Leuk voor de kinderen: de banen hebben bumpers die automatisch per beurt en speler omhoog komen.

Wilt u een baan reserveren? Neem contact via 072 750 2040.

Meer informatie
BikeMike Fietsverhuur(1).jpg

Fietsverhuur Bij BikeMike

De omgeving van ons hotel, met de boulevard en authentieke straatjes van Egmond aan Zee, maar ook het uitgestrekte duingebied met tientallen kilometers aan fietspaden, is uitermate geschikt om per fiets te ontdekken.

In Hotel Zuiderduin kunt u bij BikeMike (elektrische) fietsen, tandems of een elektrische rolstoelfiets huren.

Neem contact op met BikeMike via 072 750 2030 of lees meer over de fietsverhuurder via ondertaande button.

Meer informatie
Zenmoodz(1).jpg

Zenmoodz Beauty & Spa Ontspannend genieten

Bij Zenmoodz Beauty & Spa in Hotel Zuiderduin vindt u Finse sauna’s, Japanse baden, een stoombad, lounge sauna, zoutsauna en infraroodcabine. U kunt ook een keuze maken uit een scala aan behandelingen in de schoonheidssalon die afgestemd zijn op de verzorging van uw huid. Het zwembad van Hotel Zuiderduin vindt u naast de sauna's van Zenmoodz Beauty & Spa.

Ontdek via de onderstaande button meer over Zenmoodz Beauty & Spa of neem telefonisch contact op via 072 750 2060.

Meer informatie
squashracket1.jpg

Squashbaan Sportief op vakantie

Zin in een potje squash? De squashbaan in Hotel Zuiderduin is dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur. U kunt rackets en een balletje ter plekke huren. Wilt u de baan reserveren? Bel 072 750 2063.

Meer informatie