Golfzang - Entree(1).jpg

Update maatregelen 12 januari 19.30 uur

Zoals gemeld in de persconferentie wordt de lockdown verlengd t/m 9 februari. Dit betekent dat wij nog geen eten en drinken mogen serveren, ook niet door middel van roomservice. Onze faciliteiten moeten ook gesloten blijven. Als gevolg van deze verlengde maatregelen zal ons hotel tot en met 9 februari gesloten zijn. 

Wij willen iedereen die bij ons een boeking heeft gemaakt in deze periode verzoeken om ons niet te bellen. Alle gasten worden door ons geïnformeerd op volgorde van aankomstdatum. Bij voorbaat dank voor uw begrip en wij hopen u na 9 februari in ons hotel te mogen verwelkomen.

Wilt u de komende periode toch al van onze mooie omgeving genieten? Dan bent u van harte welkom bij een van onze partnerappartementen in Egmond aan Zee, met eigen keuken, een supermarkt op loopafstand en restaurants in de nabijheid waar u een diner af kunt halen.

Lido Appartementen: unieke locatie direct aan het strand  klik hier

Natuurlijk Appartementen:
 kindvriendelijk en rustig gelegen  klik hier

De Egmonden:
nieuwe, ruime, drempelvrije appartementen (open vanaf 12 februari)  klik hier

Duintop(1).jpg

Tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden Onbezorgd en vertrouwd boeken

Wij hebben tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Bij aankomst in de periode tot en met 28 maart 2021 is het mogelijk om kosteloos uw verblijfsdatum te wijzigen of om gratis te annuleren tot 48 uur voor aankomst. Dit geldt voor nieuwe reserveringen, gemaakt vanaf 1 oktober 2020, die u rechtstreeks bij ons hotel boekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).

Bij annuleringen binnen 48 uur voor aankomst wordt 100% annuleringskosten in rekening gebracht.

GZentree-boulevard.jpg

Ontspannen aan het strand Genieten in ons luxe hotel

Welkom bij Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee. In onze luxe kamers met balkon geniet u van een ontspannen verblijf.

Een aantal kamers heeft een geweldig uitzicht over strand en zee. Dit maakt uw verblijf nog specialer! Wij beschikken tevens over een aantal kamers waar honden zijn toegestaan.

Bekijk alle hotelkamers
Golfzang hotelkamer.png

Onze nieuwe maatregelen Voor een veilig verblijf

De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij in Strandhotel Golfzang met nieuwe maatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Heeft u vragen over onze maatregelen of over de mogelijkheden? Neem contact met ons op: info@golfzang.nl of 072 750 2010.

Bekijk onze hygiƫnemaatregelen
Egmond aan Zee(1).jpg

Ontdek de omgeving Welkom in Egmond aan Zee

Dit sfeervolle dorp aan de Nederlandse kust is de ideale bestemming voor een korte of langere vakantie. Strandhotel Golfzang heeft het strand voor de deur en het uitgestrekte duinengebied om de hoek. Vanuit uw hotelkamer staat u zo in de sfeervolle winkelstraat of bij een van de vele gezellige restaurants die Egmond aan Zee rijk is.

U vermaakt zich hier het hele jaar door en met alle weersomstandigheden. 

Lees meer over Egmond