EAZEE(12).jpg

Faciliteiten gesloten

Let op: in verband met de geldende maatregelen zijn het restaurant, de sauna, stoombad en infraroodcabine voorlopig nog gesloten.

U kunt bij het restaurant een ontbijtpakket afhalen.

Meer informatie
Golfzang - Massage- en stortdouche.jpg

Onze saunaruimte Even heerlijk tot rust komen

Even volledig ontspannen of opwarmen na een winterse strandwandeling? In ons hotel vindt u een mooie sauna-accommodatie. Ontspan in de Finse sauna, het Turks stoombad, de infraroodcabine en de luxe stort- en massagedouches. De sauna is vrij toegankelijk voor hotelgasten.

Golfzang - Sauna(3).jpg

De openingstijden

In verband met de huidige maatregelen vanuit de overheid is de sauna tot nader order gesloten. 

De saunaruimte is dagelijks geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Van november tot maart is de sauna vanaf 16.00 uur geopend.
Deze ruimte is toegankelijk voor iedereen vanaf 13 jaar. Kinderen tot 18 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Het dragen van badslippers is verplicht en het dragen van badkleding is in de sauna verboden. U kunt uw badjas en badslippers zelf meenemen naar het hotel, maar u kunt dit ook via de receptie van het hotel regelen. U kunt een badjas huren voor € 7,50 (exclusief € 25,00 borg). Een paar badslippers kunt u kopen voor € 7,50.

In verband met beperkte beschikbaarheid, vanwege de huidige maatregelen, dient u een tijdslot te reserveren via info@golfzang.nl.