Golfzang - Entree(3).jpg

We gaan weer open! Update 23 februari 19.30 uur

We hebben goed nieuws. Vanaf vrijdag 5 maart is Golfzang weer open!

Ik heb al een reservering
Heeft u al een reservering staan op of na 5 maart? Dan hoeft u niets te doen en verwelkomen we u graag op uw aankomstdatum.

Ik heb nog niet geboekt
Heeft u nog geen boeking staan, maar heeft u zin om op een veilige en verantwoorde manier te genieten van een fraai hotel aan het strand? Ontdekt u dan snel al onze kamers!

Logies en ontbijt
Al onze gasten kunnen elke ochtend op afspraak een ontbijtpakket afhalen bij EAZEE en op hun eigen kamer of balkon genieten van het ontbijt.

Diner afhalen
Restaurant EAZEE is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor het afhalen van een diner. Doordeweeks zijn ook andere restaurants in Egmond aan Zee (op loopafstand van ons hotel) geopend voor takeaway.

Veiligheid en hygiëne
Bij Golfzang staan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten bovenaan. Daarom werken wij met strikte hygiënemaatregelen.

Onbezorgd boeken
Wij werken tijdelijk met zeer flexibele annuleringsvoorwaarden. Zie het volgende tekstblok voor meer informatie.

Bekijk alle kamers
Duintop(1).jpg

Tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden Onbezorgd en vertrouwd boeken

Wij hebben tijdelijk nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Bij aankomst in de periode tot en met 30 april 2021 is het mogelijk om kosteloos uw verblijfsdatum te wijzigen of om gratis te annuleren tot 48 uur voor aankomst. Dit geldt voor nieuwe reserveringen, gemaakt vanaf 1 oktober 2020, die u rechtstreeks bij ons hotel boekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).

Bij annuleringen binnen 48 uur voor aankomst wordt 100% annuleringskosten in rekening gebracht.

De mogelijkheden van EAZEE Ontbijt, lunch en diner

Al onze gasten kunnen elke ochtend op afspraak een ontbijtpakket afhalen bij EAZEE en op hun eigen kamer of balkon genieten van het ontbijt.

De inhoud van het ontbijtpakket:
Koffie, cappuccino of thee
Multivitamine
Sinaasappelsap

Vers afgebakken broodjes
Krentenbollen
Croissantjes met boter en jam

Kaas en vleeswaren
Gekookt eitje
Griekse yoghurt
Verse fruitsalade

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u ook warme dranken, lunch en diner afhalen bij EAZEE. Via onderstaande button kunt u de menukaart bekijken.

Menukaart EAZEE
Golfzang hotelkamer.png

Onze maatregelen Voor een veilig verblijf

De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij in Strandhotel Golfzang met nieuwe maatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Heeft u vragen over onze maatregelen of over de mogelijkheden? Neem contact met ons op: info@golfzang.nl of 072 750 2010.