EAZEE(6).jpg

Welkom bij EAZEE Gastvrij genieten

EAZEE is een geliefde plek onder onze hotelgasten, maar ook onder de mensen die niet in ons hotel verblijven. De fijne ligging speelt een belangrijke rol in de populariteit van het restaurant, maar ook de gastvrijheid, gezelligheid en heerlijke gerechten mogen niet onderschat worden.

Bij EAZEE bent u van harte welkom voor een lekker kopje koffie met appelgebak, een uitgebreide lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner.

EAZEE(5).jpg

Ontbijt Een goed begin van de dag

Een lekker en uitgebreid ontbijt is een goed begin van uw dag. Zo denken wij er ook over. Uw ontbijt zit dan ook altijd bij uw verblijf ingebrepen. Tussen 07.00 en 10.30 uur kunt u aanschuiven bij EAZEE om te genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. 

Voor het ontbijt worden elke dag verse broodjes gebakken en u kunt ook genieten van vers fruit, zuivel, warme en koude dranken en ander lekkers. Een heerlijk begin van een nieuwe dag met uitzicht op zee!

EAZEE(3).jpg

Lunchen Zoek een gezellig plekje

De uitgebreide lunchkaart van EAZEE en de ideale ligging van het restaurant, in ons hotel en bij het strand en het centrum van Egmond aan Zee, maken het een fijne plek om te gaan lunchen. 

Vraag naar een gezellig plekje langs de boulevard, waar het ook met iets minder goed weer onder de heaters en met een dekentje goed toeven is. Toch liever binnen? Ook daar zijn genoeg leuke plekjes te vinden!

Bekijk de lunchkaart
slide-afbeelding1

Kijk rond bij EAZEE

Loop virtueel door het restaurant

Neem een kijkje
EAZEE(2).jpg

Dineren Van een internationale kaart

Het is mogelijk om een driegangenkeuzemenu bij EAZEE te reserveren bij uw verblijf in ons hotel. Op de door u gewenste dag bent u tussen 18.00 en 20.00 uur van harte welkom bij EAZEE.

U kunt ook kiezen om à la carte te gaan genieten bij het restaurant in ons hotel. Bekijk de menukaart via onderstaande button.

Bekijk de dinerkaart
EAZEE(10).jpg

Reserveren Bij EAZEE

U kunt telefonisch een tafeltje reserveren via 072 750 2015. Via onderstaande button leest u meer informatie.

Reserveer een tafel
Onze andere appartementen