Golfzang - Entree(3).jpg

Onze Adresgegevens

Strandhotel Golfzang
Boulevard Noord 8
1931 CJ Egmond aan Zee
Tel: 072 750 2051
Email: info@golfzang.nl

Egmond aan Zee(1).jpg

Routebeschrijving Vanaf Amsterdam via de A9

Vanaf Amsterdam via de A9
Volg de richting Alkmaar en neem de afrit Heiloo/Den Helder. Bij de rotonde volgt u eveneens de borden Heiloo/Den Helder. U bevindt zich nu op de N9 (ringweg Alkmaar). Ga bij het derde stoplicht (ter hoogte van Sportpaleis Alkmaar) linksaf, richting Egmond. Volg vanaf deze weg (N512) de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee gaat u rechtdoor. Volg de weg tot u de boulevard op rijdt. U ziet het hotel vervolgens aan uw linkerhand.

Strand_ingang.jpg

Routebeschrijving Vanaf Amsterdam via de A10

Volg de richting A10 in de richting Zaandam. Neem de afslag A8 richting Zaanstad en rij vervolgens verder op de N8 richting Krommenie, Uitgeest en Castricum. Volg vanaf Castricum de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee gaat u rechtdoor. Volg de weg tot u de boulevard op rijdt. U ziet het hotel vervolgens aan uw linkerhand.

frank-mckenna-OD9EOzfSOh0-unsplash.jpg

Routebeschrijving Vanaf Den Helder via de N9

Volg de N9 richting Alkmaar. Neem bij Sportpaleis Alkmaar de afslag naar Egmond. Volg vanaf deze weg (N512) de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee gaat u rechtdoor. Volg de weg tot u de boulevard op rijdt. U ziet het hotel vervolgens aan uw linkerhand.

EAZ_vanafZee.jpeg

Routebeschrijving Vanaf Den Oever via A7

Volg de A7 richting Hoorn. Neem de afslag Middenmeer en ga verder op de N242 richting Alkmaar. Bij de rotonde volgt u eveneens de borden Heiloo/Den Helder. U bevindt zicht nu op de N9 (ringweg Alkmaar). Ga bij het derde stoplicht (ter hoogte van Sportpaleis Alkmaar) linksaf, richting Egmond. Volg vanaf deze weg (N512) de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee gaat u rechtdoor. Volg de weg tot u de boulevard op rijdt. U ziet het hotel vervolgens aan uw linkerhand.

Golfzang - Entree(3).jpg

Parkeren In onze parkeergarage of buiten het hotel

U kunt uw auto op basis van beschikbaarheid en tegen betaling parkeren in onze parkeergarage. U kunt ook buiten het hotel parkeren en tegen betaling een parkeerkaart van ons huren. 

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren van 1 maart tot en met 31 oktober. Van 1 november tot en met 28 februari is parkeren buiten ons hotel gratis.

Lees meer over parkeren