Golfzang - Vuurtoren en strand.jpg

Welkom in Egmond aan Zee Op naar het strand

Het strand van Egmond aan Zee ligt op 10 meter van ons hotel. Zie het als onze voortuin. Een bezoekje aan het strand mag tijdens uw verblijf dan ook niet ontbreken. Het brede zandstrand is ’s zomers de plek om vanaf een comfortabel ligbedje te genieten van de zon, een verfrissend ijsje en de gezelligheid om u heen.

Maar ook in de herfst- en wintermaanden valt er genoeg te beleven aan de Noordzeekust. Maak heerlijke wandelingen en fotografeer de woeste golven en de mooiste zonsondergangen. Heeft u een hond? Dan is het ’s winters helemaal genieten: uw hond mag de hele dag loslopen op het strand!

Wij beschikken tevens over een aantal hotelkamers waar honden zijn toegestaan (maximaal twee honden per kamer, tegen meerprijs). Wij raden u aan om deze kamers ruim van tevoren te reserveren.

pompplein.jpg

Meer dan alleen het strand Winkels, restaurants en strandpaviljoens

Egmond aan Zee is meer dan alleen strand. In de gezellige winkelstraat van het voormalige vissersdorp vindt u leuke winkeltjes met een uniek assortiment. Hier kunt u gezellig rondkijken. Bent u toe aan een kopje koffie, een lekkere lunch of een heerlijk diner? Dan zit u goed in Egmond aan Zee! U heeft de keuze uit veel restaurants en strandpaviljoens met een prachtig uitzicht.

Om uw verblijf bij ons goed te laten beginnen, hebben wij hieronder leuke tips voor u verzameld. Veel plezier!

Tot ziens in Egmond aan Zee

Het mooiste plekje van Nederland