Uitverkocht!

Sluit 2023 feestelijk af aan het strand van Egmond aan Zee met het volledig verzorgde Oud & Nieuw Arrangement van Strandhotel Golfzang in samenwerking met Brasserie Bruutt..

Op Oudjaarsavond verwelkomen wij u vanaf 19.00 uur in Brasserie Bruutt.. voor een heerlijk 6-gangen amusediner. De drankjes van het Hollands assortiment zijn de hele avond bij uw arrangement inbegrepen. Na het dessert wordt voor gezellige muziek gezorgd om er een fantastische avond van maken. Om middernacht proosten we op een mooi, voorspoedig en gezond 2024. Om 00.30 uur ronden wij de avond af. 

Brasserie Bruutt.. ligt direct aan de Boulevard van Egmond aan Zee, op ongeveer een minuut lopen vanaf Strandhotel Golfzang waar u verblijft. U overnacht in een comfortabele kamer in ons hotel en mag gratis gebruikmaken van onze sauna-accommodatie. Het heerlijke ontbijt in Restaurant EAZEE op Nieuwjaarsdag is inbegrepen. Dat is nog eens ontspannen het nieuwe jaar ingaan!

Het arrangement

 • Optioneel: één of meerdere overnachtingen
 • Aankomst 31 december 2023
 • Inchecken vanaf 15.00 uur
 • Feestavond 31 december 2023
 • Programma van 19.00 tot 00.30 uur
 • Uitgebreid 6-gangen amuse-diner
 • Welkomstbubbels en bubbels middernacht
 • Alle drankjes inclusief (Hollands assortiment)
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Gebruik saunaruimte

vanaf € 219,00 p.p.

Prijzen en beschikbaarheid

Belangrijk om te weten:

 • Honden zijn niet toegestaan in Bruutt.. tijdens Oud & Nieuw
 • Alle consumpties inclusief tussen 19.00 en 00.30 uur (exclusief buitenlands gedistilleerd)
 • Maximaal 8 pers. per tafel
 • Kinderen 50% korting (3 t/m 14 jaar)
 • Parkeergarage (op basis van beschikbaarheid, tegen betaling)

Faciliteiten in de kamer
De kamer beschikt over de volgende faciliteiten: badkamer met stortdouche, wastafel, föhn, toilet, balkon, kluisje, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten, airco, telefoon, televisie (LED), wifi (gratis)

Over Strandhotel Golfzang

Strandhotel Golfzang is gelegen op ongeveer tien meter van het strand van Egmond aan Zee. Het levendige centrum met leuke winkels, fijne terrasjes en gezellige restaurants is ook vlakbij. Uiteraard is het goed vertoeven in Strandhotel Golfzang. De comfortabele kamers met eigentijdse uitstraling, de mooie saunaruimte én het gezellige restaurant EAZEE zorgen voor een heerlijk verblijf aan de kust.

Vragen over het arrangement

Bij welke hotels kan ik mijn hond meenemen?

Bij welke hotels kan ik mijn hond meenemen?

Een aantal van onze accommodaties beschikt over speciale kamers/appartementen waar honden (maximaal 2) welkom zijn. Je kunt je hond, onder voorbehoud van beschikbaarheid, meenemen naar:

Voor het meebrengen van jouw hond, hulphonden uitgezonderd, vragen wij een toeslag. Belangrijk: om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk om jouw hond tijdig vooraf aan te melden bij het hotel/appartement.

*Hulphonden mogen gratis mee

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Je kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst. Uitchecken kan bij vrijwel al onze appartementen en hotelkamers tot 10.30 uur.

Verblijf je in de suite van Hotel Zuiderduin? Dan heb je tot 12.00 uur de tijd om uit te checken.

Waar kan ik in- en uitchecken?

Hotel Zuiderduin:
Bij Hotel Zuiderduin kunt u 24/7 in- en uitchecken.

Strandhotel Golfzang:
Bij strandhotel Golfzang kunt u 24/7 in- en uitchecken.

Lido appartementen en Hotel de Boei:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel de Boei als u verblijft in één van de Lido appartementen. Hotel de Boei bevindt zich tegenover Lido appartementen. De receptie van Hotel de Boei is op vrijdag en zaterdag geopend tot 19:00 uur en op zondag tot 18:00 uur. Op doordeweekse dagen is de receptie dagelijks geopend tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u inchecken bij Hotel Zuiderduin, gelegen aan Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Appartementen de Egmonden:
De receptie van De Egmonden is in het hoogseizoen geopend op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op alle andere dagen dient u in te checken bij Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Natuurlijk Appartementen:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee. Ook voor het uitchecken vragen wij u om naar Hotel Zuiderduin te gaan.

Hotel de Boei:
Op maandag en vrijdag kunt u bij Hotel De Boei inchecken tot 19.00 uur en op de overige dagen kunt u tot 17.00 uur inchecken bij Hotel de Boei. Na 17.00 uur kunt u alleen inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Hotel de Vassy:
De receptie van Hotel de Vassy is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u inchecken bij Strandhotel Golfzang, Boulevard Noord 8 in Egmond aan Zee.

Hotel Neptunus:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee. Ook voor het uitchecken vragen wij u om naar Hotel Zuiderduin te gaan.

Hotel Mare Liberum:
Inchecken kan van 07:00 uur tot 17:00 uur bij de receptie van Hotel Mare Liberum. Buiten deze tijden dient u in te checken bij Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Hoe kan ik reserveren?
Een reservering maken bij Hotel in Egmond kan zowel online als telefonisch. Daarnaast is het mogelijk om bij de receptie van onze hotels te reserveren. Het maken van de reservering is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 

Online reserveren

Een online reservering maken bij Hotel in Egmond is heel eenvoudig:

 1. Selecteer de gewenste aanbieding, hotelkamer of appartement. Klik op 'Prijzen en beschikbaarheid' of ‘Deze kamer reserveren’.
 2. Kies de gewenste aankomst- & vertrekdatum, aantal kamers en aantal personen. Klik op 'Bekijk beschikbaarheid'.
 3. Selecteer de gewenste kamer en klik op de button ‘Selecteer’.
 4. Voeg eventuele extra’s toe aan de reservering en klik op ‘volgende’ om jouw gegevens door te geven.
 5. Vul jouw naw-gegevens in of log-in met je account. Klik op 'Ik wil mijn boeking controleren'.
 6. Controleer de reservering, kies jouw betaalmethode* en klik op ‘Ik wil betalen’. 

Wanneer je alle stappen doorlopen hebt ontvang je een reserveringsbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.

* Heb je gekozen voor een online betaalmethode? Selecteer je bank en volg de instructies om de betaling af te ronden.
* Heb je gekozen voor ‘Betalen bij aankomst’? Dan vragen we je om het totaalbedrag bij incheck te voldoen.

 

Telefonisch reserveren

Heb je vragen over je reservering of  wil je liever telefonisch reserveren? We helpen je graag, neem contact op met onze reserveringsafdeling via +31 (0)72 750 2000.

Is online reserveren en betalen veilig?

Je kunt veilig je online reservering maken via de website van Hotel in Egmond. Gegevens worden versleuteld verzonden over een beveiligde verbinding. Dit kun je zien aan het gesloten slotje in de adresbalk.

We behandelen jouw gegevens  zeer zorgvuldig en houden ons aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Bekijk hier ons Privacy Statement

Hoe kan ik een babybedje reserveren?

Wil je een babybedje (€ 7,50 per nacht) reserveren? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via +31 (0)72 750 2000 of vul het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Is het ontbijt inbegrepen?

Het ontbijt is inbegrepen bij het verblijf in een hotelkamer in onze hotels.

Tijden ontbijt:

 • Hotel Zuiderduin: tussen 07.30 en 10.30 uur
 • Strandhotel Golfzang: tussen 07.00 en 10.30 uur
 • Hotel de Boei: tussen 08.00 en 10.30 uur
 • Hotel de Vassy: tussen 08.30 en 10.30 uur
 • Hotel Mare Liberum: tussen 08.30 en 10.30 uur
 • Hotel Neptunus: tussen 08.30 en 10.30 uur
Kan ik gratis parkeren?

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren:

 • 1 maart tot 1 november, van 10.00 tot 19.00 uur.
 • 1 november tot 1 maart, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur (per 1 januari 2023). Overige dagen geldt vrij parkeren.

Bekijk hier de plattegronden met parkeerzones.

 • Gasten van Hotel Zuiderduin kunnen gratis gebruik maken van ons parkeerdek of parkeergarage. Dit is op basis van beschikbaarheid. Belangrijk: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. U kunt uw elektrische auto op ons parkeerdek parkeren.
 • Lido Appartementen beschikt over een eigen parkeerterrein. Per appartement bieden wij 1 parkeerplaats aan.
 • Gasten van Strandhotel Golfzang kunnen parkeren in de parkeergarage van Golfzang op basis van beschikbaarheid, voor € 14,00 per nacht. Uitzondering hierop is het parkeren van elektrische auto's: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. U kunt uw elektrische auto buiten het hotelterrein parkeren door middel van een digitale parkeervergunning, verkrijgbaar via de hotelreceptie, dit kost € 7,00 per nacht.
 • Appartementen de Egmonden beschikt over een parkeergarage. Gasten van de Egmonden kunnen hier gratis parkeren o.b.v. beschikbaarheid.  Belangrijk: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in de garage van de Egmonden te parkeren. U kunt uw elektrische auto op het parkeerdek van de Egmonden parkeren.
 • Gasten van Hotel de Boei, Hotel de Vassy, Hotel Mare Liberum en Natuurlijk Appartementen kunnen buiten het hotelterrein parkeren door middel van een digitale parkeervergunning via de hotelreceptie, dit kost € 7,00 per nacht.

Een impressie van Strandhotel Golfzang